Blog

De beste methode


Gezakt voor het examen en nu?
Als je het examen niet hebt gehaald dan ben je daar erg zuur van. Je hebt het examen net gemaakt en krijg aan het einde te zien dat je gezakt bent. Vaak heb je al wel een goed vermoeden of je het gehaald hebt of niet. Ten eerste ben je het geld en de tijd kwijt.
Kan ik het CBR theorie examen maken met dyslexie?
Als je dyslexie hebt dan kun je moeite hebben met het interpreteren van woorden. Er zijn meerder varianten van Dyslexie die van invloed kunnen zijn op het maken van een CBR theorie examen.
CBR Theorie examen andere taal
Nederlands | English | 中国 | Polski | Türk | اختبار نظرية لغة أخرى | theorie examen in een andere taal, theorie examen met vertaler / tolk
Mijn ervaring mondeling theorie examen auto
Helaas was ik al een paar keer was gezakt voor het 'normale' CBR theorie examen. Daarom heb ik gekozen voor het mondelinge examen. Het wordt een mondeling examen genoemd maar dat is het alleen vanuit de examinator.
Theorie examen met faalangst
Faalangst komt meestal voor bij mensen die perfectionistisch zijn. Doordat ze alles de volledig 100% goed willen doen zijn ze bang om dat perfecte resultaat niet te halen. Doordat je goed wil scoren kunnen je hersenen op hol slaan.
De beste manier om voor het theorie examen te oefenen
Om jouw de leerstof van een theorie examen je eigen te maken, is het essentieel dat je de theorie echt goed kent. Dit bereik je niet door het boek in één keer door te lezen, maar door de inhoud echt goed te leren.
Hoe verloopt het theorie examen CBR?
Aanmelden bij de zuil, Plaatsnemen in de wachtruimte, Spullen in de locker, Terug naar de wachtruimte, Examenruimte, Het examen maken.
Waar kun je het theorie examen afleggen?
Bij deze plaatsen kan je het CBR theorie examen auto, bromfiets en motor afleggen.
Vanaf welke leeftijd kan je theorie examen doen
16 jaar is de leeftijd theorie examen auto. 15,5 jaar is de leeftijd theorie examen scooter/bromfiets. 17 jaar is de leeftijd theorie examen motor.
Wanneer krijg je uitslag theorie examen
Aan het einde van het examen weet je direct of je geslaagd bent. Daarbij krijg je ook de uitslag via een e-mail.
Wat kost theorie examen?
Theorie examen | Auto = € 37,- | Bromfiets = € 37,- | Motor = € 37,- | dat is voor het standaard theorie examen. Er zijn meer mogelijkheden.
Beste theorieboek
Om jouw de leerstof van een theorie examen je eigen te maken, is het essentieel dat je de theorie echt goed kent. Dit bereik je niet door het boek in één keer door te lezen, maar door de inhoud echt goed te leren.
Theorie examen verlopen
As je theorie-examen na 1.5 jaar verlopen is dan kan je er helaas niets aan doen. Jij zal het examen opnieuw moeten maken.
Theorie examen ADHD
Hoe kan je het beste leren voor het theorie examen met ADHD? Leren door te zien en te doen. Tien Jij krijgt 10 tips om te focussen voor het theorie examen!
Wat neem ik mee naar het theorie examen?
Neem jou ID mee en het reserveringsnummer. Daarmee ben je voorbereid op het maken van het theorie examen. TIP: schrijf het reserveringsnummer op!
Theorie examen gehaald wat nu?
Gefeliciteerd jij hebt het examen gehaald! Wat ga jij nu doen? Met deze stappen haal jij snel het rijbewijs en weet je wat er komt.
Online theorieboek
Begin direct met leren en oefenen voor het theorie-examen. Het boek kent een duidelijk opbouw en richt specifiek op de onderdelen die aan bod komen in het theorie examen.
Taxipas theorie oefenen
Begin direct met leren en oefenen voor de taxipas theorie. Het boek focused op de onderdelen die aan bod komen in het CBR taxi theorie examen.