Bromfiets


Gratis bromfiets theorie oefenen


Bij een fout antwoord word de vraag nogmaals gesteld met minder antwoorden, let dus goed op!

Het theorie examen oefenen online, wat kan jij verwachten als je het CBR theorie examen bromfiets gaat afleggen?

Let op: DigiD is vereist om een CBR theorie examen te reserveren.


CBR theorie-examen scooter/bromfiets inhoud​

Het examen duurt 30 minuten. Hierbij komen een de volgende onderwerpen aan bod:


  • verkeersregels
  • verkeersinzicht
  • verantwoord rijgedrag
  • milieu
  • voertuigtechniek
Theorie examen scooter


Na het afleggen van het examen hoor jij direct de uitslag. Je bent geslaagd wanneer je 44 van de 50 vragen goed hebt beantwoord.


Hierna is het theorie examen 1.5 jaar geldig. Bent je gezakt dan krijgt je een e-mail met daarin de fouten die je hebt gemaakt en bij welke onderwerpen.


Kosten:

De deelname aan het CBR theorie-examen voor de scooter of bromfiets kost: € 33,00 (2019).


Reserveren is het makkelijkste online bij het CBR

De kosten worden hoger als de rijschool het regelt of de aanvraag via de post verloopt. Vergeet niet jou identiteitsbewijs mee te nemen!


Op welke manier kunt u zicht het beste voorbereiden?

Instructeurs raden aan om lessen te volgen die altijd up-to-date zijn. Deze kunt u gemakkelijk online volgen bij een professionele opleider.


De online cursussen zijn snel toegankelijk. Ze geven een goede simulatie weer van wat je te wachten staat als je het lokaal binnenloopt bij het CBR. Op deze manier kan jij doelgericht het theorie examen oefenen, een veilige weggebruiker worden en ook niet onbelangrijk, geld uitsparen omdat je goed hebt kunnen oefenen.


Probeer een gratis proef theorie examen en u zult versteld staan! U ziet direct welke fouten u heeft gemaakt en kunt daarna gelijk door klikken om een uitgebreid theorie-examen te maken.

quote-left

Het was niet moeilijk doordat ik de tijd en ruimte kreeg om te oefenen. Onbeperkt wanneer jij tijd hebt. Met de unieke methode ga ook jij het halen!

quote-right
Auto theorie Cindy

Cindy 

Auto theorie

quote-left

Geslaagd! Nadat ik een scooter voor mijn verjaardag kreeg moest ik het examen zo snel mogelijk halen. Dat is me in één keer gelukt! Bedankt voor de hulp!

quote-right
Auto theorie Fleur

Fleur

Auto theorie

quote-left

Ik houd er van als ik snel zie wat ik nodig heb! Een goede voorbereiding is het halve werk, en ik was voorbereid met online oefenen. Ik ook in één keer geslaagd.

quote-right

Michael

Motor theorie


Unieke methode

Met deze unieke methode zul je de beste voorbereiding krijgen.


Leren lijkt namelijk makkelijk als je weet hoe het moet. Helaas is het lastig om op de juiste wijze een boek te leren lezen wat vol staat met regels en andere stoffige informatie.


Dan kan je nog een paar YouTube filmpjes kijken die je van informatie voorzien.


Wat nou als uit onderzoek blijkt dat het makkelijker, efficiënter en sneller kan?

Doordat je al die dingen combineert die je eerder al deed. Je leest de vragen bij het plaatje en de gesproken teksten. Dan kies je het juiste antwoord en doe je exact hetzelfde als bij het echte CBR theorie examen voor de bromfiets.


Hierdoor raak je op een leuke manier gewend aan het maken van dat examen en ondertussen komen alle vragen voorbij. Je zult er sneller, beter en gelukkiger van worden. 


15%
Lezen


Bij het lezen van tekst blijft er vaak maar een klein gedeelte hangen.

25%
luisteren


Bij audio kan je beter concentreren doordat je alleen maar luistert. 

55%
Multimedia


Beelden spreken je aan en zijn gemakkelijker terug te halen. 

95%
Praktisch oefenen


Hier komt het allemaal samen en vul je de antwoorden zelf in.


Waarom herhaling erg belangrijk is?

Om goed het theorie examen te kunnen oefenen is het erg belangrijk de stof regelmatig te herhalen. Op deze manier kunt u de verkeersregels beter onthouden.


Vooral op langere termijn is dit handig en nodig, omdat u deze de rest van u leven nodig zult hebben. Daarnaast kunt u met het maken van meerdere examens een beter zicht krijgen op de fouten die u eventueel nog maakt.


U zult handig worden in het maken van een examen, dit verhoogt natuurlijk de kans van slagen. Nu speciaal voor u twee weken lang toegang om onbeperkt theorie examens te oefenen!


Voor deze zeer lage prijs en met dit actie pakket zult u tijdens het CBR theorie examen niet voor een verrassing komen te staan! Kies voor een lage prijs en de beste kwaliteit!


Ik wil me goed voorbereiden met het actie p​​akket!