voorbereiden voor de

Officiële bromfiets CBR theorie examens

Het theorie examen oefenen online, dit kan jij verwachten als jij het CBR theorie examen voor de bromfiets gaat maken:

CBR theorie-examen scooter/bromfiets inhoud


Het examen duurt 30 minuten. Hierbij komen een de volgende onderwerpen aan bod:


  • verkeersregels
  • verkeersinzicht
  • verantwoord rijgedrag
  • milieu
  • voertuigtechniek
CBR-theorie-examen-elektrische-scooter


Na het afleggen van het examen hoor jij direct de uitslag. Jij bent geslaagd wanneer jij 44 van de 50 vragen goed hebt beantwoord.


Hierna is het theorie examen 1.5 jaar geldig. Bent jij gezakt dan krijgt jij een e-mail met daarin de fouten die jij hebt gemaakt en bij welke onderwerpen.


Kosten:

De deelname aan het CBR theorie-examen voor de scooter of bromfiets kost: € 41,- (2024).


Let op: een DigiD is vereist om een CBR theorie examen te reserveren.

Reserveren is het makkelijkste online bij het CBR


De kosten worden hoger als een rijschool het regelt of de aanvraag via de post verloopt.

Vergeet niet jou identiteitsbewijs en reserveringsnummer mee te nemen!


Op welke manier kan jij het beste voorbereiden?

Instructeurs raden aan om lessen te volgen die altijd up-to-date zijn. Die kan jij gemakkelijk online volgen bij een professionele opleider.


De online cursussen zijn snel toegankelijk. Ze geven een goede simulatie weer van wat jij te wachten staat als jij het lokaal binnenloopt bij het CBR. Op deze manier kan jij doelgericht het theorie examen oefenen, een veilige weggebruiker worden en ook niet onbelangrijk, geld uitsparen omdat jij goed hebt kunnen oefenen.


Probeer een gratis proef theorie examen en jij zult versteld staan! Jij ziet direct welke fouten jij hebt gemaakt en kunt daarna gelijk door klikken om een uitgebreid theorie-examen te maken.

Het was niet moeilijk doordat ik de tijd en ruimte kreeg om te oefenen. Onbeperkt wanneer jij tijd hebt. Met de unieke methode ga ook jij het halen!

Cindy 

Auto theorie

Geslaagd! Nadat ik een scooter voor mijn verjaardag kreeg moest ik het examen zo snel mogelijk halen. Dat is me in één keer gelukt! Bedankt voor de hulp!

Fleur bromfiets

Fleur

Auto theorie

Ik houd er van als ik snel zie wat ik nodig heb! Een goede voorbereiding is het halve werk, en ik was voorbereid met online oefenen. Ik ook in één keer geslaagd.

Michael

Motor theorie


Unieke methode

Met deze unieke methode zul jij de beste voorbereiding krijgen.


Leren lijkt namelijk makkelijk als jij weet hoe het moet. Helaas is het lastig om op de juiste wijze een boek te leren lezen wat vol staat met regels en andere stoffige informatie.


Dan kan jij nog een paar YouTube filmpjes kijken die jou van informatie voorzien.Wat nou als uit onderzoek blijkt dat het makkelijker, efficiënter en sneller kan?

Doordat jij al die dingen combineert die jij eerder al deed. Jij leest de vragen bij het plaatje en jij luistert naar de gesproken teksten. Jij zal snel wennen aan de beperkte tijd die er is om een vraag te beantwoorden.


Vervolgens kies jij het juiste antwoord en doe jij exact hetzelfde als bij het echte CBR theorie examen.


Hierdoor raak jij op een leuke manier gewend aan het maken van dat examen en ondertussen komen alle vragen voorbij. Jij zult er sneller, beter en gelukkiger van worden.


15%
Lezen


Bij het lezen van tekst blijft er vaak maar een klein gedeelte hangen.

25%
luisteren


Bij audio kan jij beter concentreren doordat jij alleen maar luistert. 

55%
Multimedia


Beelden spreken jou aan en zijn gemakkelijker terug te halen. 

95%
Praktisch oefenen


Hier komt het allemaal samen en vul jij de antwoorden zelf in.

Waarom herhaling erg belangrijk is?

Om goed het theorie examen te kunnen oefenen is het erg belangrijk de stof regelmatig te herhalen. Op deze manier kan jij de verkeersregels beter onthouden.


Vooral op langere termijn is dit handig en nodig, omdat jij deze de rest van jou leven nodig zult hebben. Daarnaast kan jij met het maken van meerdere examens een beter zicht krijgen op de fouten die jij eventueel nog maakt.


Jij zal handig worden in het maken van een examen, dit verhoogt natuurlijk de kans van slagen. Nu speciaal voor jou twee weken lang toegang om onbeperkt theorie examens te oefenen!


Voor deze zeer lage prijs en met dit actie pakket zal jij tijdens het CBR theorie examen niet voor een verrassing komen te staan! Kies voor een lage prijs en de beste kwaliteit!


Ik wil me goed voorbereiden met een actie pakket!