Reviews CBR theorie examen


Geslaagd! Ondanks mijn faalangst

Ik heb altijd al last gehad van faalangst. Dus kies ik ervoor om mij tot in de puntjes voor te bereiden.


Voor degene die er ook last van hebben herkennen het wel, klamme handjes bij alleen al de gedachte van het lokaal in lopen, bang voor een blackout als jij er eenmaal zit maar het is me hier gelukt!

Bridgit  //  Auto 

Door voor de Motor!

Ik ben al 3 jaar in het bezit van mijn rijbewijs B. Nog niet zo lang geleden heb ik dus nog een theorie-examen gedaan.

Nu door voor de motor, had ik verwacht dat ik het wel ongeveer zou weten. Gelukkig heb ik hier nog geoefend.

Pieter  //  Motor

Fleur bromfiets

Retro scooter

Hey allemaal! Ik heb voor mijn 16e verjaardag een leuke retro scooter gehad, en dus moest ik zo snel mogelijk mijn theorie en praktijk examen halen! Snel ingeschreven en gelijk begonnen met het CBR theorie examen oefenen.

Fleur  //  Scooter

Ervaring

Ik houd er van als ik snel zie wat ik nodig heb! Een goede voorbereiding is het halve werk, en ik was voorbereid. Daarom ben ik ook in één keer geslaagd. Deze site heeft me daar goed bij geholpen. Bedankt nog voor de tips!

Micheal  //  Motor

Werkt super goed!

Ik ben er enthousiast over. Ik heb de auto theorie examens geoefend die ik via deze site tegenkwam en ik dacht goed voorbereid te zijn, viel dat even vies tegen zeg! Ik ben gered door de uitgebreide fout rapportage, anders had ik het auto theorie examen nog wel een paar keer over kunnen doen.

Sarah  //  Auto

Opfriscursus

Ik ben al tientallen jaren in het bezit van mijn rijbewijs en heb talloze kilometers gemaakt. Nu mijn zoon bezig is met zijn rijbewijs wilde ik hem het een en ander leren. Hoe moeilijk het ook was om toe te geven, ik wist er niet veel meer vanaf.

Ruben  //  Auto

Is het CBR theorie examen moeilijk?

Nee! Maar het is een vraag waar ik zelf erg veel moeite mee had. De eerste keer dat jij opzoek gaat naar het CBR theorie examen krijg jij veel informatie op jij af. Over wat jij wel en niet moet doen maar ook wat er allemaal voor nodig is. Dan moet jij het ook nog halen voordat jij het praktijk examen aflegt en hij is maar beperkt geldig. 

Cindy //  Auto

voorbereiden voor de 
Officiële CBR theorie examens