Micheal
CBR theorie examen Motor
21 jaar
Twee weken geoefend
Examen gehaald

Ervaring

Ik houd er van als ik snel zie wat ik nodig heb! Een goede voorbereiding is het halve werk, en ik was voorbereid. Daarom ben ik ook in één keer geslaagd. Deze site heeft me daar goed bij geholpen. Bedankt nog voor de tip om mijn id niet te vergeten!

Aanrader!

Ik kan iedereen deze site aanraden. Je gaat op internet opzoek naar de beste manier om je cbr theorie examen te oefenen en dan verwacht je toetsen te kunnen maken zonder veel gedoe. CBR theorie examen oefenen was voor mij hier gemakkelijk en duidelijk. Alle informatie over het rijbewijs A is hier te vinden. De site is actueel en geeft juiste informatie.

Onderweg leren

CBR theorie boeken had ik geen behoefte aan. Een boek loopt naar mij idee altijd achter. Ik kon snel zien dat de toetsen dagelijks ge-update werden. Dat merkte ik snel bij het CBR tijdens het maken van mijn motor theorie examen. Je motor theorie oefenen achter je pc of tablet is echt een uitkomst voor mij geweest! Ik vind het fijn als ik onderweg kan leren en daarnaast een goede simulatie van het motor theorie examen kan krijgen.

Duidelijk beeld

Natuurlijk ben ik in één keer geslaagd voor mijn motor theorie examen! Inmiddels de troste bezitter van het rijbewijs A! Ik ga nog een stukje rijden. Iedereen die zijn CBR theorie examen nog moet maken succes! Maar dat heb je eigenlijk niet nodig met de site!

Lees ook:

Gezakt voor het examen en nu?

Gezakt voor het examen en nu?

CBR Theorie examen andere taal

CBR Theorie examen andere taal
voorbereiden voor de 
Officiële CBR theorie examens