Online theorieboek 2024

De voordelen van een online theorieboek

 • Direct beginnen met oefenen
  Je hoef niet te wacht totdat jou boek bezorgd. Je ontvangt direct een email en kan beginnen met leren en oefenen.
 • Up-to-date materiaal
  Het boek is voorzien van de laatste informatie die overeenkomt met het officiële CBR theorie examen.  
 • Bijhouden welke onderdelen jij begrijpt
  Als jij meer een bepaald onderdeel meer wilt oefenen kan jij daar op focussen.
 • Onderweg oefenen
  Overal toegang tot jou theorieboek!

Auto theorieboek online

Online speed theorie auto

Begin direct met leren en oefenen voor het auto theorie-examen. Het boek kent een duidelijk opbouw en richt specifiek op de onderdelen die aan bod komen in het theorie examen voor de auto. Voor iedere onderdeel is er ook een samenvatting die jou helpt snel te leren of later te herhalen. Direct oefenen en jou voortgang monitoren.

Bromfiets theorieboek online

Online speed theorie scooter

Begin direct met leren en oefenen voor het bromfiets/scooter theorie-examen. Het boek kent een duidelijk opbouw en richt specifiek op de onderdelen die aan bod komen in het theorie examen voor de scooter. Voor iedere onderdeel is er ook een samenvatting die jou helpt snel te leren of later te herhalen. Direct oefenen en jou voortgang monitoren.

Motor theorieboek online

Online speed theorie motor

Begin direct met leren en oefenen voor het motor theorie-examen. Het boek kent een duidelijk opbouw en richt specifiek op de onderdelen die aan bod komen in het theorie examen voor de motor. Voor iedere onderdeel is er ook een samenvatting die jou helpt snel te leren of later te herhalen. Direct oefenen en jou voortgang monitoren.
Online theorie leren 

Met online leren kan bijgehouden worden wat je vordering is. De online portal geeft een goed overzicht van jou vooruitgang. Het theorieboek online en de examens sluiten aan bij het officiële CBR theorie examen. Leren en oefenen op maat en direct beginnen. Met de samenvattingen per hoofdstuk kan jij snel de stof  nog eens doornemen voordat het examen begint. Jij zal daarin ook direct herkennen welke stof je goed beheerst.

Beeldmateriaal en hulpmiddelen

Een goed boek laat door middel van duidelijke illustraties of foto's zien wat er bedoeld wordt. Het boek geeft de verkeerssituaties goed weer en het beeldmateriaal ondersteunt daarin. Daarmee zal jij sneller kunnen leren en theorie beter beheersen. Tijden het theorie examen zal jij de situatie snel herkennen door de afbeelding die jij ziet.

Up-to-date

Een online theorieboek is altijd up-to-date. Het is makkelijk om nieuwe stof toe te voegen als die bekend is. Het updaten van verkeerssituaties en afbeeldingen kan naadloos. Daardoor wordt jij voorzien van de beste en laatste versie. Zo ben jij goed voorbereid als het officiële theorie examen begint.

Het boek kan voorgelezen worden

Leer jij makkelijker met een boek dat aan jou voorgelezen wordt dan is dat ook mogelijk. Het voordeel van voorlezen is dat als jij moeite hebt met de stof onthouden doordat het lezen lastig is jij toch snel kan leren. Ga lekker achterover zitten in een stoel en laat de stof aan jou voorbijkomen. Pauzeer tussendoor en herhaal de theorie in jou hoofd zodat het goed blijft hangen in jou hoofd.

Jij kan er altijd voor kiezen om het boek voor te laten lezen maar het is gefocussed op mensen met bijvoorbeeld dyslexie. Het theorie examen dat jij normaal gesproken volgt is een examen gericht op lezen. Als jij makkelijker leert via een boek dat aan jou wordt voorgelezen dan kan jij ook het beste kiezen voor een mondeling theorie examen.