Ruben
CBR theorie examen Auto
48 jaar
Twee weken geoefend
Examen gehaald

Opfriscursus

Ik ben al tientallen jaren in het bezit van mijn rijbewijs en heb talloze kilometers gemaakt. Nu mijn zoon bezig is met zijn rijbewijs wilde ik hem het een en ander leren. Hoe moeilijk het ook was om toe te geven, ik wist er niet zoveel meer van af. Mijn zoon vertelde me over die nieuwe inzicht's vragen. Dus ik dacht het word tijd voor een opfriscursus. En hoe goed je ook denkt te kunnen rijden, ik kan iedereen aanraden om dit elke 5 jaar te doen.

Update

Voor mij was er al zoveel veranderd. Omdat de uitgebreide examens zo goed lijken op de examens bij het CBR volgens mij zoon, leek mij het verstandig om online een aantal examens te doen. Nu ben ik weer helemaal up-to-date en kan ik weer meepraten met mijn kinderen over hets theorie-examen!

Tablet

Ik heb zijn tablet gebruikt voor het oefenen. Eerst dacht ik dat het oefenen via boeken een beter keuze was. ik merkte wel op dat er erg veel tijd ging zitten in het zoeken van de antwoorden nadat ik een examen had gedaan. Ook betrapte ik mijzelf op het stiekem alvast kijken naar de antwoorden. Online viel mij het direct op dat je een zeer gedetailleerd overzicht krijgt van de onderdelen waaraan je nog moet werken. Na dat overzicht dook ik weer de boeken in om die onderdelen het eruit te selecteren.

Lees ook:

Gezakt voor het examen en nu?

Gezakt voor het examen en nu?

CBR Theorie examen andere taal

CBR Theorie examen andere taal
voorbereiden voor de 
OfficiĆ«le CBR theorie examens