Fleur
CBR theorie examen Scooter
15 jaar
Twee weken geoefend
Examen gehaald

Retro scooter

Hey allemaal! Ik heb voor mijn 16e verjaardag een leuke retro scooter gehad, en dus moest ik zo snel mogelijk mijn theorie en praktijk examen halen! Snel ingeschreven en gelijk begonnen met het CBR theorie examen oefenen. Een paar van die top examentjes gemaakt en nu kan ik lekker op de scooter naar school! Ik kan niet wachten tot het zomer is! Het inloggen gaat snel. De examens zijn ook niet duur vergeleken met de andere sites waar je het CBR theorie examen kunt oefenen. Echt top! 

Twee weken

Ik ben twee weken van te voren begonnen met oefenen vanwege de aanbieding die ze hebben. Het leek mij ook een goede tijd van te voren mee te beginnen. Eigenlijk heb ik mezelf een beetje opgesloten om te oefenen. Heel vaak herhalen is mij succes geweest. Je hebt onbeperkt toegang en het werkt op je PC en smartphone.

Verkeersborden

Ik oefende het liefst op mijn phone elke ochtend in bed. Het viel me op dat ik dan dezelfde avond dat van die ochtend nog goed kon herinneren. Dat bleef ik herhalen totdat ik alles dacht te weten en er bijna geen fouten meer inzaten. Je krijgt trouwens een duidelijk overzicht van de fouten die je maakt. Na de eerste week had ik nog ontzettend veel moeite met het lezen van de verschillende verkeersborden.

Voorbereid

Vooral die je tegenkomt bij het spoor. Voordat ik het examen ging doen heb ik eigenlijk nooit nagedacht over de het oversteken van een onbewaakte spoorwegovergang. Die kom je helemaal niet tegen op de fiets. Gelukkig op de scooter ook niet te vaak want ik vind ze nog steeds eng. Maar ik weet nu wel wanneer ik er één tegenkom en waar ik dan op moet letten!

Lees ook:

Gezakt voor het examen en nu?

Gezakt voor het examen en nu?

CBR Theorie examen andere taal

CBR Theorie examen andere taal
voorbereiden voor de 
Officiële CBR theorie examens