Taxipas theorie oefenen

Online taxi theorieboek: Examen Taxi vakbekwaamheid theorie (tvt)
Voordelen van een online theorieboek

 • Direct beginnen met oefenen
  Je hoef niet te wacht totdat jou boek bezorgd. Je ontvangt direct een email en kan beginnen met leren en oefenen.

 • Up-to-date materiaal
  Het boek is voorzien van de laatste informatie die overeenkomt met het officiële CBR theorie examen.  

 • Bijhouden welke onderdelen jij begrijpt
  Als jij meer een bepaald onderdeel meer wilt oefenen kan jij daar op focussen.

 • Onderweg oefenen
  Overal toegang tot jou theorieboek!

Taxipas theorieboek online

Taxi vakbekwaamheid online theorie boek compleet

Begin direct met leren en oefenen voor het taxi theorie-examen. Het boek kent een duidelijk opbouw en richt specifiek op de onderdelen die aan bod komen in het theorie examen voor de taxi. Voor iedere onderdeel is er ook een samenvatting die jou helpt snel te leren of later te herhalen. Direct oefenen, voortgang monitoren, voorlees optie, examen vragen per hoofdstuk en examens volgens de laatste methode.
Online theorie leren 

Met online leren kan bijgehouden worden wat je vordering is. De online portal geeft een goed overzicht van jou vooruitgang. Het theorieboek online en de examens sluiten aan bij het officiële CBR theorie examen voor de taxi. Leren en oefenen op maat en direct beginnen. Met de samenvattingen per hoofdstuk kan jij snel de stof  nog eens doornemen voordat het examen begint. Jij zal daarin ook direct herkennen welke stof je goed beheerst. 

Beeldmateriaal en hulpmiddelen

Een goed boek laat door middel van duidelijke illustraties of foto's zien wat er bedoeld wordt. Het boek geeft de verkeerssituaties goed weer en het beeldmateriaal ondersteunt daarin. Daarmee zal jij sneller kunnen leren en theorie beter beheersen. Tijden het theorie examen zal jij de situatie snel herkennen door de afbeeldingen die jij ziet.

Up-to-date

Een online theorieboek is altijd up-to-date. Het is makkelijk om nieuwe stof toe te voegen als die bekend is. Het updaten van verkeerssituaties en afbeeldingen kan naadloos. Daardoor wordt jij voorzien van de beste en laatste versie. Zo ben jij goed voorbereid als het officiële theorie examen begint.

Het boek kan voorgelezen worden

Leer jij makkelijker met een boek dat aan jou voorgelezen wordt dan is dat ook mogelijk. Het voordeel van voorlezen is dat als jij moeite hebt met de stof onthouden doordat het lezen lastig is jij toch snel kan leren. Ga lekker achterover zitten in een stoel en laat de stof aan jou voorbijkomen. Pauzeer tussendoor en herhaal de theorie in jou hoofd zodat het goed blijft hangen in jou hoofd.

Het is mogelijk om extra tijd aan te vragen voor het examen taxi vakbekwaamheid theorie. Ook kan het examen individueel gevolgd worden als dat gewenst is. 

Taxipas theorieboek (papieren versie)

Taxi verkeer theorie-boek

Alle onderdelen van het taxi theorie-examen komen aan bod zoals; wetskennis (rij-rust tijden) sociale vaardigheden, administratie en voertuig controle. Het boek heeft een zeer duidelijke opbouw en laat goed naar voren komen welke onderdelen belangrijk zijn voor het theorie-examen. Test je kennis direct met vragen die aansluiten op de hoofdstukken. Het beeldmateriaal helpt erg goed bij de verschillende hoofdstukken. 
Papieren taxi vakbekwaamheid theorie-boek
Voordelen van een online theorieboek
 • Een 'paperback' (fysiek boek) leest soms fijner
  Het boek wordt de volgende dag bezorgd. 

 • Up-to-date materiaal
  Het boek is voorzien van de laatste informatie die overeenkomt met het officiële CBR theorie examen.  
 • Maak aantekeningen 
  Is een stuk niet direct duidelijk of wil je het nog een keer extra doornemen? Maak makkelijk aantekeningen of laat een post-it achter om er snel op terug te komen.
Extra examen vragen oefenen

Examen training taxi

Examen training taxi (aanvulling)

Verjo is een bekende opleider die bekend staat om zijn kwaliteit van oefen materiaal. Dit boek is daarvoor een waardige toevoeging. Vragen die overeen komen met het officiële examen taxi vakbekwaamheid theorie (tvt). Alle onderdelen van het examen worden getraind met de meer dan 5000 vragen in dit boek.