Sarah
CBR theorie examen Auto
19 jaar
Twee weken geoefend
Examen gehaald

Werkt super goed!

Ik ben er enthousiast over. Ik heb de auto theorie examens geoefend die ik via deze site tegenkwam en ik dacht goed voorbereid te zijn, viel dat even vies tegen zeg! Ik ben gered door de uitgebreide fout rapportage, anders had ik het auto theorie examen nog wel een paar keer over kunnen doen.

Net echt

Super fijn dat je lekker thuis vast kunt oefenen alsof je bij het CBR zit. Elke dag even oefenen en je merkt de vooruitgang goed. Het is ook leuk om te doen op deze manier. Niet met een stoffig boek op schoot waar de antwoorden achterin staan. Je moet het CBR theorie examen bij het CBR tenslotte ook op een computer doen. De tijd die je hebt om de vragen te beantwoorden word voor je bij gehouden en zo kan je er nooit te lang over doen. Iedereen kan op deze manier makkelijk oefenen.

Onbeperkt

Eerst even de gratis auto theorie examens geprobeerd, maar ik was snel overtuigd. Daarna heb ik voor het actie pakker gekozen waarbij je een week lang het CBR theorie examen kan oefenen voor een leuke prijs. Dat had ik ook wel nodig. Mijn verkeer interesse is nooit zo hoog geweest, ik deed alles met het openbaar vervoer. Totdat ik mijn rijbewijs B ging halen natuurlijk.

Ik heb een week lang moeten oefenen, maar dat heeft er wel voor gezorgd dat ik in één keer mijn CBR theorie examen auto heb gehaald. Auto theorie oefenen op deze manier kan ik iedereen aanraden!

Lees ook:

Gezakt voor het examen en nu?

Gezakt voor het examen en nu?

CBR Theorie examen andere taal

CBR Theorie examen andere taal
voorbereiden voor de 
Officiële CBR theorie examens